Obsah
Poznámka překladatele ...................................................................................................... 8
Předmluva k českému vydání: O našem vztahu s fermentační kouzelnicí ............ 9
PŘEDMLUVA (Sandor Ellix Katz) ........................................................................................... 11
Úvod Proč právě koji? .......................................................................................................
Celý obsah
Obsah
Poznámka překladatele ...................................................................................................... 8
Předmluva k českému vydání: O našem vztahu s fermentační kouzelnicí ............ 9
PŘEDMLUVA (Sandor Ellix Katz) ........................................................................................... 11
Úvod Proč právě koji? ....................................................................................................... 15
1 Co je to koji? .................................................................................................................. 29
2 Hovory s plísní .............................................................................................................. 43
3 Mapování chutí .............................................................................................................. 63
4 Jak pěstovat koji .......................................................................................................... 73
5 Práce s koji pro pokročilé ......................................................................................... 107
6 Koji pro uspěchané: práce s plísní snadno a rychle ........................................... 131
7 Aminopasty ................................................................................................................. 143
8 Aminoomáčky ............................................................................................................. 173
9 Alkohol a ocet ............................................................................................................. 187
10 Maso a uzeniny ........................................................................................................... 211
11 Mléko a vejce .............................................................................................................. 241
12 Zelenina ........................................................................................................................ 257
13 Pečení a sladkosti ...................................................................................................... 273
PŘÍLOHA A Stručný přehled základních receptů ........................................................ 291
PŘÍLOHA B Příprava složitějších potravin s aminokyselinami ............................... 289
PŘÍLOHA C Svět koji: grafy a nákresy .......................................................................... 305
PŘÍLOHA D Hygiena a zásady bezpečné práce s koji ................................................ 307
ZDROJE ............................................................................................................................... 313
BIBLIOGRAFIE ....................................................................................................................... 317
REJSTŘÍK ............................................................................................................................... 323
O AUT ORECH ....................................................................................................................... 343
PODĚKOVÁNÍ ......................................................................................................................... 331
Skrýt obsah