0 Ks
0 Ks
0 Ks
0
Nákupní košík je prázdný.

K pokladně

Síla přírodní fermentace – vázané vydání

Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
i
Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit u obchodních partnerů.

Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
339  271  -20 %
Ušetříte 68 
Ihned ke stažení
i: 43473 n: 27143825r: 12163
Tištěná kniha
Pevná šitá vazba
i
Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit v kamených knihkupectvích.

Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
399  339 
Ušetříte 60 
Sklademi

Poslední aktualizace skladu 02. 04. 2025 7:34
i: 38789 n: 27130290r: 12163
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma

Ukázky z E-knihy

PDF ePub Kindle
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Kniha Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si... Zobrazit více informací o knize

Proč nakupovat u nás?
99 %
titulů skladem
Ukázky
u většiny knih
Doprava nad
700 Kč zdarma
Objednávka
nad 700 Kč ZDARMA ZDARMA ZDARMA
do 700 Kč 49 Kč 85 Kč 99 Kč
Dobírka + 30 Kč + 30 Kč + 30 Kč


Ceny jsou uvedené včetně balného a DPH

Osobní odběr na pobočce v Praze a Brně je zdarma.

Z obsahu knihy Síla přírodní fermentace – vázané vydání

  • Předmluva (od Sally Fallonové)
  • Poděkování
  • Úvod: Kulturní souvislosti — pěstění fermentačního fetiše
  1. Rehabilitace živých kultur
  2. Teorie kultur
  3. Homogenizace kultur
  4. Zacházení s kulturami
  5. Nakládaná zelenina
  6. Fermentované luštěniny
  7. Kysané mléčné produkty a jejich veganské alternativy
  8. Chléb a placky
  9. Fermentované obilné kaše a nápoje
  10. Vína (včetně medoviny, cideru a zázvorového
Celý obsah

Tištěná kniha

Datum vydání: 12.11.2020
Katalogové číslo: 75061
ISBN: 978-80-271-3029-0
Formát / stran: 144×207, 256 stran
Nakladatel: Alferia

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 8.71MB | 8.71MB | 5.90MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Nakladatel: Alferia

Recenze

"Bez tohoto velmi pěkného a stravitelného úvodu do bublajících sklenic a přetékajících kvašáků prostě nemůžete být!" – blog Fermentárum.cz

"Síla přírodní fermentace je ze všeho nejvíc čtivá. Chytlavý příběh autora, který skrz ozdravení s pomocí kvašení bojuje s nevyléčitelnou nemocí. Jenže, tentokrát bez zdlouhavého povídání kolem, tady se jde rovnou na věc.
Takže oprašte kvašáky a zamyslete se na tím, co máte v kuchyni. Dobrá zpráva je, že zkvasit se dá skoro všechno. To hlavní, co je k tomu potřeba je trpělivé vyčkávání na optimální výsledek. Fermentu zdar." – angloumene na Databázeknih.cz

"Fermentační bible." – magazín Newsweek

Poškozené knihy


Poškození knihy nemá žádný vliv na obsah. Kniha může mít například zažloutlé či vybledlé listy, natrženou nebo odřenou obálku, mírně naražené rohy či jiné podobné mechanické poškození, které však nebrání jejímu přečtení.

Více informací o poškozených knihách naleznete zde.
Síla přírodní fermentace – vázané vydání

Ukázky z E-knihy

PDF ePub Kindle

Tištěná kniha

Datum vydání: 12.11.2020
Katalogové číslo: 75061
ISBN: 978-80-271-3029-0
Formát / stran: 144×207, 256 stran
Jazyk: Čeština
Nakladatel: Alferia

E-kniha

Formát: ePUB | PDF | Kindle (MOBI)
Velikost: 8.71 MB | 8.71 MB | 5.90 MB
Druh ochrany: Sociální ochrana
Jazyk: Čeština
Nakladatel: Alferia

Síla přírodní fermentace – vázané vydání

Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

E-kniha
ePUB, PDF, Kindle
i
Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit u obchodních partnerů.

Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
339  271  -20 %
Ušetříte 68 
Ihned ke stažení
i: 43473 n: 27143825r: 12163
Tištěná kniha
Pevná šitá vazba
i
Doporučená maloobchodní cena (DMOC) za kterou je možné knihu běžně zakoupit v kamených knihkupectvích.

Zvýrazněná cena je naše aktuální prodejní cena.
399  339 
Ušetříte 60 
Sklademi

Poslední aktualizace skladu 02. 04. 2025 7:34
i: 38789 n: 27130290r: 12163
Zakoupením knihy získáváte nárok na dárek = knihy zdarma
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. Kniha Síla přírodní fermentace je oslavou přírodního bohatství, jehož chuti a prospěšných látek si... Zobrazit více informací o knize
Proč nakupovat u nás?
99 %
titulů skladem
Ukázky
u většiny knih
Doprava nad
700 Kč zdarma
Objednávka
nad 700 Kč ZDARMA ZDARMA ZDARMA
do 700 Kč 49 Kč 85 Kč 99 Kč
Dobírka + 30 Kč + 30 Kč + 30 Kč


Ceny jsou uvedené včetně balného a DPH

Osobní odběr na pobočce v Praze a Brně je zdarma.

Z obsahu knihy Síla přírodní fermentace – vázané vydání

  • Předmluva (od Sally Fallonové)
  • Poděkování
  • Úvod: Kulturní souvislosti — pěstění fermentačního fetiše
  1. Rehabilitace živých kultur
  2. Teorie kultur
  3. Homogenizace kultur
  4. Zacházení s kulturami
  5. Nakládaná zelenina
  6. Fermentované luštěniny
  7. Kysané mléčné produkty a jejich veganské alternativy
  8. Chléb a placky
  9. Fermentované obilné kaše a nápoje
  10. Vína (včetně medoviny, cideru a zázvorového
Celý obsah

Recenze

"Bez tohoto velmi pěkného a stravitelného úvodu do bublajících sklenic a přetékajících kvašáků prostě nemůžete být!" – blog Fermentárum.cz

"Síla přírodní fermentace je ze všeho nejvíc čtivá. Chytlavý příběh autora, který skrz ozdravení s pomocí kvašení bojuje s nevyléčitelnou nemocí. Jenže, tentokrát bez zdlouhavého povídání kolem, tady se jde rovnou na věc.
Takže oprašte kvašáky a zamyslete se na tím, co máte v kuchyni. Dobrá zpráva je, že zkvasit se dá skoro všechno. To hlavní, co je k tomu potřeba je trpělivé vyčkávání na optimální výsledek. Fermentu zdar." – angloumene na Databázeknih.cz

"Fermentační bible." – magazín Newsweek

O Autorovi

Katz Ellix Sandor
SANDOR ELLIX KATZ (*1962) sám sebe označuje za fermentačního fetišistu. Jeho posedlost fermentací se objevila spolu s nadšením pro vaření, výživu a zahrádkaření. Jelikož sám žije již tři desítky let s virem HIV, spatřuje ve fermentovaných potravinách jednu z nejpodstatnějších složek svého jídelníčku.... Zobrazit více informací o autorovi

Hodnocení čtenářů

Neověřené recenze: Knihu ještě nikdo nehodnotil. Přihlašte se do svého účtu a buďte první!

Přihlásit

Co se líbilo čtenářům, kteří si koupili stejnou knihu jako vy?

Čtenáři, kteří si koupili tuto knihu, si dále koupili

Tištěná 339 
E-kniha 271  -20 %
Tištěná 212 
E-kniha 170  -20 %
Tištěná 199  -46 %
E-kniha 251  -20 %
 

Přihlášení k newsletteru

Vyberte si prosím obory, které vás zajímají a my vám budeme zasílat informace o knihách přizpůsobené vašemu zájmu



















Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.
Pole zanechte prosím prázdné

Přihlásit

Přihlásit přes sociální sítě:

Registrace





Síla hesla:
 

 

Fakturační adresa

Tento souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů dáváte společnosti Grada Publishing, a.s. pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) a jiných marketingových aktivit vůči Vaší osobě. Tento Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Podrobnější informace o zpracování Vašich osobních údajů naleznete zde.